Als Antwort zu de allgemeine Vorurteil (i bi au nöd en Brass fan...): die MenĂŒs sind guet, vom Fleisch ĂŒber d Herdöpfel bis zum Suurchruut. Aber s Angebot isch eso: pro Fleisch wo mer bstellt sind 5 Stutz. I ha z.B. Bluetwurst, Leberwurst und WĂ€dli bstellt, ha fĂŒr da en Teller mit dene 3 Sache plus 3 Herdöpfel und Ă€ Protion Suurchrut ĂŒbecho. Zahlt hani schlussendlich CHF 15.-- defĂŒr. Aber es isch ziemli guet gsii.
Mer hĂ€nd letschti imene Restaurant im Toggeburg Metzgete gha. HĂ€t fĂŒr jede 25.- koschtet, defĂŒr hĂ€ts e Schlachtplatte geh, sprich: 4 riese Plattene, eini mit Röschti, Suurchrut, RĂŒebli und Nudle, eini mit Brodwurscht, Panierts Steak und PlĂ€tzli, eini mit Bluetwurscht und Leberwurscht und Suurchrut und eini mit Chesselfleisch, WĂ€dli und Rippli.
Mer sind z'8. gsi, aber hÀnd nie alles möge. Ich han glaub no nie so viel gesse gha... ^^
Ăppis i dem Umfang hani vor 2 Johr erlebt. Und döt isch es gratis gsii, wiel mer vomene GschĂ€ftspartner iglade gsii sind... A dĂ€ Metzgete chamer sich i dĂ€ Regel scho recht zuefĂŒlle.