1 up |
^^^ Additional posts ^^^
zorg.ch
#46501 by @ 07.09.2004 20:24 - nach oben -
hesch du e ahnig!
zorg.ch
#46502 by @ 07.09.2004 20:26 - nach oben -
du grüsel!
zorg.ch
#46503 by @ 07.09.2004 20:29 - nach oben -
also ente sind fein! no nie chinesisch gesse?
zorg.ch
#46504 by @ 07.09.2004 20:29 - nach oben -
jo entä gönd jo no aber biber???
zorg.ch
#46505 by @ 07.09.2004 20:31 - nach oben -
so en feine appezeller-biber?? hehe
zorg.ch
#46506 by @ 07.09.2004 20:32 - nach oben -
i han etz meh s'tier gmeint ...
zorg.ch
#46507 by @ 07.09.2004 20:33 - nach oben -
a scho? ;)
jo da han i jetz au no nie gesse... aber söss alles mögliche
zorg.ch
#46508 by @ 07.09.2004 20:35 - nach oben -
da chasch uf de staubere ha. muesch huere umegrüble wölls jenstes viel chnoche het und fasch kei fleisch
zorg.ch
#46509 by @ 07.09.2004 20:36 - nach oben -
hm so wie spare ribs? ;)
zorg.ch
#46510 by @ 07.09.2004 20:42 - nach oben -
jo...öpä
zorg.ch
#46713 by @ 08.09.2004 17:14 - nach oben -
... mit Peking-Ente? passt da zäme?
zorg.ch
#46758 by @ 08.09.2004 19:44 - nach oben -
wart i frog mol mis mami...
zorg.ch
#47253 by @ 10.09.2004 17:02 - nach oben -
und was het si gmeint?
zorg.ch
#47438 by @ 11.09.2004 15:45 - nach oben -
s'passi nöd so. püriert würs aber go.
zorg.ch
#47447 by @ 11.09.2004 16:40 - nach oben -
püriert und mit parmesan gratiniert. mmmhhh, än Traum!
Additional posts