1 up | 2 up | 3 up | 4 up |
^^^ Additional posts ^^^
zorg.ch
#56167 by @ 05.11.2004 09:07 - nach oben -
noch besser ist muskatnuss. nach einer nuss schleifts dich dahin.
zorg.ch
#56169 by @ 05.11.2004 09:15 - nach oben -
oder ein pilzgerciht mit Amanita phalloides.
Sieht normal aus, ist er aber nicht hehehe
zorg.ch
#56231 by @ 05.11.2004 18:25 - nach oben -
Müsste ich einmal ausprobieren. Das sind doch die, welche ähnlich wie Champignons aussehen?
Ich habe gehört das es in Basillikum und Estragon einen krebserregenden Stoff drin hat. Seit ich von dem gehört habe, es ich regelmässig Tomaten-Mozarella-Basillikum-Salat...
Ausserdem würze ich mein Fleisch gerne mit Salvia divinorum. das zücht inä.
zorg.ch
#56252 by @ 06.11.2004 04:38 - nach oben -
Milch trinke isch au guet. Üse Mage isch enart gar nöd defür gmacht, zum da verdaue.
zorg.ch
#56269 by @ 06.11.2004 12:07 - nach oben -
wart... min sicher scho. so viel miuch wie i i mim ganze laebe gsoffe han, bini sicher scho voneme vielfrass zu neme milchiker worde...
zorg.ch
#56270 by @ 06.11.2004 12:10 - nach oben -
jo i würs glob nöd ushalte, jede tag e glas milch z'trinke...
zorg.ch
#56290 by @ 07.11.2004 12:56 - nach oben -
mhhh, aber wieso hät än viertel vo dä erdbevölkerig enzym zum milchzucker ufspaltä?
zorg.ch
#56291 by @ 07.11.2004 12:58 - nach oben -
apassig? isch wohl wie mit em rattegift wo d rattene irgendwenn glernt händ i eiwiss umzwandle. oder so.