Cedi und ich haben vor jahren mal im Vorgänger des City Kebab (nach der Schmatzinsel, gabs nicht lange) ein paar Zack-zacks geschlitzt. Darum hiess dann auch so n Server irgendwann mal Spargelzack.
es goht jo nöd drum, öpis esse, wo schomol gha hesch. es goht drum, dass endli mol en kebap essisch. du seisch nämli, da seg nöd guet, obwohl no nie ein gha hesch...
me chönnt natürlich au en bütel-kebab uf dä markt bringä zum sich intravenös mit kebab z'versorgä. Fändi jetzt no praktisch für öppert wo no niä eine gha het unds abstossend find.
es goht jo nöd um das. es goht drum, dass me's abstossend find, obwohl me da no nie probiert het. wenns öper nöd gern het, isch mir doch da glich. denn blibt meh für mi übrig :)
hähä...
wo i ufghört han rauche, isch mir die waar vil schärfer inecho. gschmacksrezeptore hend sich glob wider erholt. denn hani denkt, da chas jo nöd sii, und han wider agfange rauche. schlönd mi defür....
ich zelebrier die kunst des "kebab mit sprite essen" als firlichä akt.
All schaltjohr züchi mit minä Eltere für 23 Täg uf Ankara und mir haued üs ein Kebu nochem andere hindärä i allne variatione. Und ich mue sägä mit Sprite gohts am gröbschte ab.
Diä charakteristisch Cholesüridominanz vom Sprite harmoniert perfekt mitem achso zarte türkische Lammfleisch. D wirkig isch eifach köstlich. Dä gaume wird wohrlich in absoluti ekstase versetzt.
ok. denn mue i aber debi sii, soess isch da jo noed spannend ;)
e cam nimm i denn natuerli au mit, dass en bewiis hesch, dass eine gesse hesch. und ich en bewiis han, dass kieset hesch...
nai so wiit wirds jo gar noed cho, well ihr da jo eh schaffed *raeusper*