Cedi und ich haben vor jahren mal im VorgÀnger des City Kebab (nach der Schmatzinsel, gabs nicht lange) ein paar Zack-zacks geschlitzt. Darum hiess dann auch so n Server irgendwann mal Spargelzack.
es goht jo nöd drum, öpis esse, wo schomol gha hesch. es goht drum, dass endli mol en kebap essisch. du seisch nÀmli, da seg nöd guet, obwohl no nie ein gha hesch...
me chönnt natĂŒrlich au en bĂŒtel-kebab uf dĂ€ markt bringĂ€ zum sich intravenös mit kebab z'versorgĂ€. FĂ€ndi jetzt no praktisch fĂŒr öppert wo no niĂ€ eine gha het unds abstossend find.
es goht jo nöd um das. es goht drum, dass me's abstossend find, obwohl me da no nie probiert het. wenns öper nöd gern het, isch mir doch da glich. denn blibt meh fĂŒr mi ĂŒbrig :)
ich zelebrier die kunst des "kebab mit sprite essen" als firlichÀ akt.
All schaltjohr zĂŒchi mit minĂ€ Eltere fĂŒr 23 TĂ€g uf Ankara und mir haued ĂŒs ein Kebu nochem andere hindĂ€rĂ€ i allne variatione. Und ich mue sĂ€gĂ€ mit Sprite gohts am gröbschte ab.
DiĂ€ charakteristisch CholesĂŒridominanz vom Sprite harmoniert perfekt mitem achso zarte tĂŒrkische Lammfleisch. D wirkig isch eifach köstlich. DĂ€ gaume wird wohrlich in absoluti ekstase versetzt.
ok. denn mue i aber debi sii, soess isch da jo noed spannend ;)
e cam nimm i denn natuerli au mit, dass en bewiis hesch, dass eine gesse hesch. und ich en bewiis han, dass kieset hesch...
nai so wiit wirds jo gar noed cho, well ihr da jo eh schaffed *raeusper*
tami gsehnder, i ha scho lang mol gseit, mir brĂŒchted es wettbĂŒro uf zorg... und d'wettisĂ€tz chönnted freibierspende sii.. aber do i da eh scho mach..
log, wenn so geg di 20 2 meter chĂ€schte um di umestriiched, uf di lueged, uf di zuechömed und im letschte moment wider uswiiched chĂ€mtisch au du hĂŒĂ€nerhut ĂŒber